Logga
 

Vivstavarvstjärns Camping i Timrå

Välkommen till Vivstavarvstjärns Camping i Timrå. Vi har campingplatser, stugor och vandrarhem.

Välkommen till Vivstavarvstjärns Camping i Timrå. Låt campingen vara basläger för dina besök i Timrå-Sundsvall området.  

Vi är den lilla campingen med närhet till det mesta som lockar i Sundsvall-Timrå området. Campingen med stugor och vandrarhem ligger vackert belägen i ett skogsområde nära Timrå centrum, E4:an samt NHK Arena. Till Birsta köpcentrum så är det endast 8 km. I Timrå centrum 1.5 km bort finns flera restauranger, Pizzerior, matvarubutiker och Systembolag.

Låt oss vara ditt stopp på vägen eller ditt basläger för utflykter i området. Till oss är det lätt att svänga av för natten eller för ett längre stopp. Det mesta ligger inom inte allt för stort köravstånd. Sundsvall och Stenstan når du med buss 120, som även har stopp vid Birsta köpcentrum. Från Vivstavarvstjärns Camping är det inte många mil till Höga Kusten, Döda Fallet eller Thaipavillongen i Utanede.

Området ligger naturskönt runt vivstavarvstjärn som även har en familjevänlig badplats. Campingen har omväxlande skog och gräsplaner där man ställer sin, husvagn, husbil eller tält. Campingen har 40 st elplatser och i vår receptionsbyggnad finner ni även kiosk med enklare café. Servicehuset har 5 st duschar samt 6 st toaletter, varav en dusch och toalett är handikappanpassad. Här finns också ett självhushållskök med spis, mikro samt möjligheter att sköta middagsdisken.

Vivstavarvtjärns Camping har 5 st stugor 2 st med 4-bäddar, 2 st med 2-bäddar och 1 st med 6-bäddar. Sängarna är utrustade med täcke och kudde, lakan tar man med sig själv eller hyr av oss. Sovsäckar är ej tillåtna. I stugorna är hundar välkommen mot en extradebitering. Utanför varje stuga finns det en parkeringsplats för dig som kommer i bil eller motorcyckel.

I vandrarhemmet finns det 7 st dubbelrum och 1 st Enkelrum. Dubbelrummen har enkelsängar utom två som har våningssängar. Toalett och dusch i finns korridor, samt gemensamt självhushållskök. Fler duschar och toaletter hittar man i servicehuset (4 m bort), då campingen är öppen. På vandrarhemmet är hundar välkommen mot en extradebitering. För dig som inte vill städa själv, går det bra att lägga till avresestädning. Lakan tar du med själv eller hyr av oss.

Prislista      Campingkarta

 

 

 

© Copyright 2018
Vivstavarvstjärns Camping

Vivstavarvstjärnen 1
861 33 Timrå

Telefon: 060-58 05 40
E-post: info@vivstavarvscamping.se
Organisationsnummer: 556914-5187